Цей рецепт був перевірений не одноразово. Помідори виходять дуже ароматними та смачними. Добре зберігаються при кімнатній температурі.
Інгредієнти
Овочі почистила, помила, нарізаю часник, болгарський перець, моркву та цибулю.
1,5 л банки помила з содою, кладу на дно:
На 1 л води беру
Даю покипіти 2 хвилини, знімаю з вогню вливаю 2 ст.л 9% оцту, розливаю по банкам.
Дно каструлі застелила рушничком, ставлю банки, заливаю теплою водою, майже під самий верх, накриваю простерелізованими кришками, ставлю на плиту і з моменту закіпання води в каструлі стерелізую 15 хвилин, для літрових вистачить 7 хвилин. Закрила, перевернула на кришку. Закутувати не потрібно.